logo het verborgen design

Opvallen met uw huisstijl?


Ik help u graag verder met het professionaliseren van uw bedrijf. Door middel van een creatieve en frisse huisstijl komt uw bedrijf gelijk een stuk betrouwbaarder over. Geen geklungel in Word Office of Paint meer, maar een strak design waarmee u opvalt bij de consument. Uw huisstijl is de eerste indruk voor de klant en daarmee u visitekaartje naar buiten. Hieronder de werkwijze die ik houdt tijdens het ontwikkelen van een huisstijl.

Werkwijze - Huisstijl
Stap 1: Door een intakegesprek of een intakeformulier geeft u uw wensen door zodat ik met uw doelstellingen of strategie een passend logo kan maken bij uw bedrijf.

Stap 2: Aan de hand van het gesprek of formulier maak ik vier verschillende conceptschetsen die passen bij uw bedrijf.

Stap 3: U kiest één of twee van de schetsen. Aan de hand van deze schetsen wordt er verder gewerkt om het logo helemaal naar uw zin te maken.

Stap 4: Het uiteindelijke logo wordt gevormd en zal opgemaakt worden voor uw visitekaartje, briefpapier en enveloppen. Ook zal ik er voor zorgen dat u het logo ontvangt voor social media en in verschillende grote en kleine formaten.

Stap 5: Eventueel uitwerken op meerdere promotieartikelen, hierbij kunt u onder andere denken aan visitekaartjes, stickers, flyers, vlaggen en posters.

Bent u nieuwsgierig geworden en wilt u meer informatie, dan kunt u mij altijd bereiken via 0621500610 of via de mail william@hetverborgendesign.nl

© 2020 Het Verborgen Design